Kerisalon Metsästysseura ry.
                    
SÄÄNNÖT.DOC (65.5KB)
SÄÄNNÖT.DOC (65.5KB)

Tietoja meistä

Kerisalon metsästysseura on perustettu 1964 ja sen tavoitteena on turvata jäsenilleen metsästysmahdollisuus, ja lisäksi pyrimme myös tukemaan kaikin tavoin kylän elinvoimaisuutta ja toimimaan yhteistyössä muiden seurojen kanssa. Seuralla on vuokrattuja metsästysalueita n.3000 ha, käsittäen myös Joroisniemen kylän. Olemme onnistuneet saamaan laajan luottamuksen maanomistajien keskuudessa, pyrkimällä toimimaan mahdollisimman avoimesti kaikkia kohtaan ja olemaan myös luottamuksen arvoisia.


Olemme vahvasti mukana myös Kerisalon Seurapirtin toiminnassa. Seuran ajanmukaiset lihankäsittelytilat sijaitsevat Seurapirtin eteläisessä päädyssä ja pirtti toimiikin nykyisin seuramme keskuspaikkana.
Seuralla on myös omistuksessaan kota, joka on nyt siirretty, toivottavasti parempaan paikkaan, kylän valaistun hiihtoladun alueelle. Se on kaikkien vapaassa käytössä, siis myös hiihtäjien ja kuntoilijoiden.
Yhdessä Maa-ja kotitalousseuran kanssa markkinoimme myös Seurapirttiä juhla-ja kokouskäyttöön. 


Jäsenyys

Seuran jäsenyyttä voi hakea kirjallisella jäsenanomuksella joka lähetetään puheenjohtajalle tai sihteerille.


Seuran tilinumero FI4441080010873969
Seuran koirille Trackeriin treeniryhmä 

Koska seeuran alue on melko pieni ja jäsenillä on useita koiria joita myös treenataan ja joita käytetään myös metsästykseen on katsottu aiheelliseksi perustaa ns.treenirykmä. Ryhmään liitetyt seurantapannat ovat kaikkien ryhmän jäsenten nähtävissä. Näin vältytään ikäviltä maastossa tapahtuvilta koirien  työskentelyjen ristiinmenoilta. Monet koirat lopettavat haukun kun toinen yksilö tulee mukaan työskentelyyn. Tämä on erityisesti hirvikoirien ongelma. Suosittelen kuitenkin myös muita koiranomistajia jotka käyttävät Trackerin ohjelmaa, liittämään omat seurantalaiteensa tähän ryhmään. Liittymiskoodin saa Ramilta.